Korinth Kulturdage 17. - 19. juni 2016

Tid: Kl. 09.00 - 16.00
Sted: Korinth Savværk

Så er det nu der skal ryddes op i skattene på loftet og i kælderen. Søndag fra kl. 9.00 arrangeres der stort loppemarked på pladsen ved Korinth Savværk på Kaj Lykkesvej. Alle er velkomne til at stille en bod op - meld gerne til, så vi har overblik over hvor mange pladser der er brug for.  Stadeholdere kan her sælge deres egne brugte ejendele, enten fra bilens bagagerum, trailer, bord eller en presenning på asfalten. Alle har et privat overskudslager på loftet, i pulterkammeret, kælderen eller skuffer og skabe. Her har du mulighed for på en hyggelig måde at få tømt og solgt noget af det du har i overskud.

Det udendørs bagagerumsmarked arrangeres på pladsen ved PA Savværk, Kaj Lykkesvej 13 i Korinth, søndag den 19. juni. Der vil være åbent for stadeholdere/kræmmere fra kl. 7 – 16, og for publikum fra kl. 9 – 16.

Prisen for en stadeplads (ca. 3 x 3 meter) er på 100 kr. pr. plads. (Det er tilladt at købe flere pladser, og de bliver selvfølgelig ved siden af hinanden). Prisen er kun for stadeplads – der er IKKE borde, stole eller andet med i prisen.

Din reservation er først gældende når beløbet er modtaget – enten på reg. nr. 0905 konto nr. 9 61 41 92 eller på mobile Pay 29 82 24 62 – begge dele til Finn Kyhn. Noter din e-mail adresse under besked – så får du en bekræftelse hurtigst muligt.

Tid: Kl. 10.00
Sted: Stationspladsen

Som altid er der under alle 3 kulturdage åbent på stationspladsen til hyggeligt samvær og musikalske oplevelser. Her er der opstillet telt med borde og bænke, så man kan komme lidt i skygge, en god madvogn fra "Kok og Rul" med mad, kage og kaffe. Så er der naturligvis  også mulighed for at købe et glas koldt fadøl og sodavand, de mindste kan muntre sig med en tur på hoppeborgen og som noget helt nyt i år en tombola med massere af fantastiske gevinster.
Det er også her på pladsen der vil være musik om aftenen - på nær søndag hvor pladsen lukker kl. 17 og musikken rykker ned i byparken ved Lykkemarken.

Tid: Kl. 10.00
Sted: Stationspladsen

 

Tid: Kl. 10.00 - 11.45
Sted: Stationspladsen

Korinth I Form arrangerer motionsbingo under kulturdagene. Der er planlagt en ca. 30 minutters gåtur rundt i byen. Bingoplader købes på pladsen og afleveres udfyldt i en opstillet kasse på pladsen. Søndag trækkes der 3 gode præmier blandt de rigtige besvarelser Kom og få en snak med Korinth I Form om vores nye motionscenter

Tid: Kl. 10.00 - 15.00
Sted: Galleri Korinth, Reventlowsvej 15

 

Vi er meget stolte af at kunne præsentere Poul Lee, der er autodidakt kunstmaler - han har rejst, opsøgt og set kunst i Europa siden 1975. Poul Lee har modtaget talrige priser og legater herunder bl.a. Det Store Bolsjelegat på 50 øre i 1957 og Statens Kunstfonds arbejdslegat.

Poul Lee har gæsteudstillet på Sammenslutningen Den Frie Udstilling og har udstillet på Charlottenborg og i udlandet - både på museer, kunsthaller og gallerier og nu er turen kommet til hans hjemby Korinth hvor vi har fornøjelsen i Galleri Korinth.

Tid: Kl. 10.00
Sted: Stationspladsen

Igen i år er rideklubben SMIR fra Korinth klar til at tilbyde en ridetur på klubbens søde ponyer. Se efter hesten på Stationspladsen mellem kl. 10.00 og 12.00.

 

Tid: Kl. 10.30 - 11.30
Sted: Korinth Bypark

 

Som regel skal man ud af Korinth by for at komme til gudstjeneste, men ved kulturdagene kommer gudstjenesten til Korinth. Det sker i form af en friluftsgudstjeneste i Korinth Bypark søndag den 19. juni kl. 10.30. Korinth Bypark ligger for enden af Lykkemarken og Lykkehaverne og vi holder gudstjenesten på græsarealet ned til den lille sø. Der vil være stole til ældre og gangbesværede, mens de raske til bens må medbringe en stol eller et tæppe at sidde på. Gudstjenesten varer cirka en time.

Tid: Kl. 14.00
Sted: Stationspladsen

1. præmie: 2 billetter til foredrag d. 1. september med Lindy Aldahl (fra "Rigtige mænd")

2. og 3. præmie: 1 måneds gratis træning i det nye motionscenter

Tid: Kl. 14.30
Sted: Korinth Kino

 

For første gang er Den lille prins produceret som animeret biograffilm og vises til Cannes Filmfestival 2015. Antoine de Saint-Exupéry’s klassiske fortælling præsenteres som stop-motion, mens en ny rammefortælling er computeranimeret: En pige bliver af sin mor forberedt grudigt til den meget voksne verden, de lever i, men forstyrres af den eccentriske og venlige nabo, Piloten. Han introducerer sin nye ven til en fantastisk verden, hvor alt er muligt: en rejse han selv påbegyndte for længe siden. Her begynder den lille piges magiske og rørende rejse ind i sin egen fantasi – og den lille prins univers. Hun genopdager barndommmen og lærer, at menneskelige realtioner betyder mest – og det virkelig væsentlige kun kan ses med hjertet

Tid: Kl. 16.00
Sted: Gærup Skolemuseum

Ingrid Markussen holder foredrag:

Johan Ludvig Reventlow, Brahetrolleborg og Friedrich Eberhard von Rochow, Reckahn ved Berlin var som godsejere et par afgørende og markante innovatører i samfundsudviklingen i slutningen af 1700-tallet. På skoleområdet især var der en tæt sammenhæng de to godser imellem.

Tid: Kl. 17.00
Sted: Stationspladsen
Tid: Kl. 19.30
Sted: Lykkemarken

 

Som altid slutter Korinth Kulturdage af med sang i byparken ved Lykkemarken. I år er ingen undtagelse. Vi har endnu ikke lavet aftale med et kor - men det håber vi snart falder på plads. Der er altid grund til at glæde sig til denne stemningsfulde afslutning på kulturdagene. 

Hent programmet som pdf. 

Fredag

Lørdag

Søndag

 

Korinth Kulturdage på Facebook


Køb lækkert mad på festpladsen ved stationen.