Korinth Kulturdage 17. - 19. juni 2016

Tid: Kl. 14.00 - 18.00
Sted: Galleri Korinth, Reventlowsvej 15

 

Vi er meget stolte af at kunne præsentere Poul Lee, der er autodidakt kunstmaler - han har rejst, opsøgt og set kunst i Europa siden 1975. Poul Lee har modtaget talrige priser og legater herunder bl.a. Det Store Bolsjelegat på 50 øre i 1957 og Statens Kunstfonds arbejdslegat.

Poul Lee har gæsteudstillet på Sammenslutningen Den Frie Udstilling og har udstillet på Charlottenborg og i udlandet - både på museer, kunsthaller og gallerier og nu er turen kommet til hans hjemby Korinth hvor vi har fornøjelsen i Galleri Korinth.

Tid: Kl. 16.00
Sted: Stationspladsen

Som altid er der under alle 3 kulturdage åbent på stationspladsen til hyggeligt samvær og musikalske oplevelser. Her er der opstillet telt med borde og bænke, så man kan komme lidt i skygge, en god madvogn fra "Kok og Rul" med mad, kage og kaffe. Så er der naturligvis  også mulighed for at købe et glas koldt fadøl og sodavand, de mindste kan muntre sig med en tur på hoppeborgen og som noget helt nyt i år en tombola med massere af fantastiske gevinster. Det er også her på pladsen der vil være musik om aftenen - på nær søndag hvor pladsen lukker kl. 17 og musikken rykker ned i byparken ved Lykkemarken.

Tid: Kl. 16.00
Sted: Stationspladsen

 

Tid: Kl. 16.00 - 21.00
Sted: Stationspladsen

Korinth I Form arrangerer motionsbingo under kulturdagene. Der er planlagt en ca. 30 minutters gåtur rundt i byen. Bingoplader købes på pladsen og afleveres udfyldt i en opstillet kasse på pladsen. Søndag trækkes der 3 gode præmier blandt de rigtige besvarelser Kom og få en snak med Korinth I Form om vores nye motionscenter

Tid: Kl. 19.00
Sted: Stationspladsen

 

Thorbjørn Bech-Rossen, kendt som »Ham Den Lange«, er en århusiansk rapper. Han har vundet Karrierekanonen med Andreas Abildlund alias Kejser A, med P3 hitsne Velkommen i Haven og Toget kører til helvede.

Han har blandt andet vundet en Underground Music Award, for sin solo debut plade "Carpe diem my ass", hvor nummeret "Sluk din telefon" blev vel spillet på boogie.

Desuden har ”Ham Den Lange” vundet, den årligt tilbagevendende dansk DM-konkurrence i disciplinen improviseret rap; MC's Fight Nights vestfinaler, været i MC's Fight Night finalen 2007 mod Pede B og 2009 mod Pede B, og vundet Den gyldne mikrofon i 2008.

Thorbjørn har optrådt på diverse festivaller, som Ham den Lange, sammen med TV2 og har spillet på Grøn Koncert i 2007-2010, med MC's Fight Night showbattle.

Tid: Kl. 20.30
Sted: Stationspladsen

 

 

Tid: Kl. 20.30 - 21.00
Sted: Slotsgården v/ Brahetrolleborg slot

Vi gentager succesen fra 2014 med lancier i slotsgården på Brahetrolleborg. 

Som sidst er det Karen Lindegård Rasmussen, tidligere friskolelærer og korinther - i dag Høkildegård ved Vester Skerninge og danseinstruktør blandt meget, meget andet, der står for arrangementet. 

For at være med, skal man blot møde op til 3 øveaftener på Brahetrolleborg Skole: Tirsdag d. 24. maj, mandag d. 30. maj og torsdag den 16. juni. Alle dage kl. 19 - 21. Man behøver ikke deltage på alle øveaftener.

Tilmelding er ikke nødvendig. Det er en god idé at medbringe lidt at drikke, da vi jo skal svinge os selv og hinanden rundt i dansens glæder.

Fredag den 17. juni kl. 20.30 er det så tid til at danse opvisning i Slotsgården ved Brahetrolleborg slot. Selv om brosten ikke det bedste gulv at danse på, skal det nok blive både fornøjeligt at deltage i og seværdigt for alle andre. 

Tid: Kl. 21.00 - 23.30
Sted: Brahetrolleborg Kirke

Sådan ser du sjældent din kirke! Denne aften genskaber vi klosterstemningen i Brahetrolleborgs gamle klosterkirke. Kirken vil være lyst op af levende lys og der vil lyde munkesang ud af højtalerne.

Indimellem vil der være korte andagter og indslag med musik og sang. I våbenhuset kan man få en kop kaffe eller te og lidt snak. Meningen er, at man kan komme og gå i kirken, som det nu passer til ens temperament og lade det smukke rum og musikken bundfælde sig. 

Tid: Kl. 23.00
Sted: Stationspladsen

 

Hent programmet som pdf. 

Fredag

Lørdag

Søndag

 

Korinth Kulturdage på Facebook


Køb lækkert mad på festpladsen ved stationen.